Om oss

Bruk noen få minutter på ukas dagligvareinnkjøp – få varene levert hjem på døren samme kveld!

Dagligvarexpressen (DEX) er en dagligvarebutikker på nett, og ble etablert i 2008.
Hos oss kan du handle alt du trenger av dagligvarer 24 timer i døgnet alle dager i året.

Vi er størst på vareutvalg til privatkunder og har desidert kortest bestillingstid!

BESTILL FØR KL. 14.00  PÅ TORSDAG OG FÅ DET LEVERT SAMME ETTERMIDDAG FRA KL. 17.00.
                           


Dagligvarexpressen gir deg en enklere hverdag og muligheten til å spare verdifull tid!
Du slipper bilkøen til og fra butikken, leting etter parkeringsplass, kassakøen, dyre impulskjøp, og tunge løft til bil og kjøkken.
Å handle matvarer har aldri vært enklere. Å bestille for eks. mineralvann, melk, frukt & grønt, toalettpapir, rengjøringsprodukter, brød, juice, hermetikk, er en enkel sak. Fritiden kan dermed brukes til langt hyggeligere ting.
 
Vi tilbyr også et utvalg middagmenyer slik at du slipper å lure på hva du skal ha til middag. Nye retter legges ut hver uke, og alle rettene kan legges i handlekurven ved hjelp av kun ett klikk.

Lagring av varer og selve varehåndteringen fra eget kjølelager skjer etter strenge normer for hygiene og matsikkerhet. Vi bruker egne kjølebiler, noe som gjør at kjølekjeden opprettholdes gjennom hele leveransen. Dette gjør at du kan være trygg på at varene du kjøper hos oss holder topp kvalitet.


Hvordan komme i gang?
For å hjelpe deg å komme i gang, har vi laget et sett med ferdige handlelister som du kan bruke som utgangspunkt. Vi har handlelister for mange sivilstatuser og anledninger; bla for familie med barn, for singelhusholdninger og for innkjøp barnebursdag. Vårt mål er at du skal måtte klikke minst mulig før du er ferdig med innkjøpene hos oss. Ønsker du å lage din egen handleliste, er du velkommen til det. Du kan da lagre den til neste innkjøp. Du kan lagre så mange handlelister du vil hos oss.

Register deg enkelt og greit på dex.no.
Vi hjelper deg gjerne med å sette opp din handleliste, slik at du sparer tid på første bestilling. Du kan gjerne scanne din personlige handleliste eller kvitteringen fra ukeshandelen og sende oss. Så setter vi opp første handleliste for deg! Ta kontakt med post@dex.no.